So Fantastic!

Rea på Ellos!

 

 

Hello,

Snart är det dags för vår flytt och jag är helt inne i heminredningsvärlden nu. Letar och letar. Jag fick sjukt mycket i presentkort när jag fyllde år vilket är perfekt när man skall flytta. Och vi känner att vi vill köpa allt nytt, nästan allt i alla fall. Det stora som man har när man bor lite större. Bara en sådan sak som ett fint köksbord med stolar. Vi har ju inte haft chansen att ha detta för att vi bott för litet. Men snart så! Helst vill vi ha ett bord för 6 st platser så att många kan få plats :) I mitt huvud är vårt nya hem familjens nya mötesplats. Skall bli så mysigt!

 Jag är även inne på att köpa ny säng, sängbord, överkast, ja en massor med saker.

Jag hittade ett överkast som jag tyckte var sjukt snyggt på Ellos

Överkast Coleen i tvättad bomull 206X260 cm just nu 450 kr! (50% rabatt!)

 

 

Dom har just nu super bra erbjudanden, så klicka på bilden för att komma direkt till rabatten eller klicka på länken ovanför!

Varför inte ett snyggt överkast? Jag tycker att det är svårt att hitta men kika där. Det finns faktiskt en del klipp!
SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR