So Fantastic!

Midsommarkransar!

 

Hej alla,

Har haft en hektisk vecka så har ej haft tid att skriva!

Midsommar var fantastisk med familjemiddag och kubb. Så otroligt mysigt! Jag skapade två vackra kransar till mig och syster. Blev imponerad av mig själv!

Hunnit träna en del med :)

Denna vecka var det sommarfest på kontoret, vilket vi gjorde sjukt bra tycker jag men mycket jobb så är helt slut! Även hunnit umgås med Hanna och fått in en del träning. Riktigt skönt med Fredag!!  

Hörs peeps!

 Céline

 

 

Hej alla!

 

Céline Dion var AMAZIIING! Så fin röst helt otroligt och vilket performance!

Inte nog med det Marina skämde bort mig hela dagen! God middag på Nytorget 6, så mysig dag och jag är så otroligt tacksam, TACK fina Marina ♥ Älskade att fylla 30 :p

I söndags var jag och badade med familjen, underbart!

 Hörs peeps!

Céline Dion

 

Hej alla!

Jag hade ju min fest i helgen och min finaste vän Marina hade inte möjlighet att komma men hon berättade att hon hade en överraskning... Idag fick jag veta vad det är vi skall göra!!!

GÅ PÅ CÈLINE DION!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag kan inte med oooord beskriva hur glad jag är, detta är en dröm vi båda haft. Vi pratade om det när vi jobbade tillsammans i Älvsjö för ca 10 år sedan! Tyvärr så hann vi inte beställa biljetter den gången. Att hon mins det och gör en sådan fin sak. Jag finner inga ord. Så fin människa! 

 

Så, nu vet ni vad jag skall göra på lördag!!!

Rea på Ellos!

 

 

Hello,

Snart är det dags för vår flytt och jag är helt inne i heminredningsvärlden nu. Letar och letar. Jag fick sjukt mycket i presentkort när jag fyllde år vilket är perfekt när man skall flytta. Och vi känner att vi vill köpa allt nytt, nästan allt i alla fall. Det stora som man har när man bor lite större. Bara en sådan sak som ett fint köksbord med stolar. Vi har ju inte haft chansen att ha detta för att vi bott för litet. Men snart så! Helst vill vi ha ett bord för 6 st platser så att många kan få plats :) I mitt huvud är vårt nya hem familjens nya mötesplats. Skall bli så mysigt!

 Jag är även inne på att köpa ny säng, sängbord, överkast, ja en massor med saker.

Jag hittade ett överkast som jag tyckte var sjukt snyggt på Ellos

Överkast Coleen i tvättad bomull 206X260 cm just nu 450 kr! (50% rabatt!)

 

 

Dom har just nu super bra erbjudanden, så klicka på bilden för att komma direkt till rabatten eller klicka på länken ovanför!

Varför inte ett snyggt överkast? Jag tycker att det är svårt att hitta men kika där. Det finns faktiskt en del klipp!


Min 30-års dag!

 

 

Hej alla där ute!

Idag fyller jag 30 år :) jiiiipiiiieeee!

I helgen blev jag överraskad av mina närmaste med en stor fest, ett pre-bday-party!

Min älskling körde runt med mig med ögonbindel en stund, när vi kom fram och jag tog av mig den stod min familj och mina vänner på uppfarten till mina föräldrars hus! WOOOOW! Jag blev så överraskad!

Tack alla från djupet av mitt hjärta som kom, som ordnade, som hjälpte till och deltog. Jag älskar er!

Här kommer lite bilder :)

Kommer mer sen ♥

Sista helgen som ungdom!

 


God morgon alla!


Nu är dagen D snart här... Min 30-års dag! Ja det skall bli otroligt kul MEN jag har haft lite kris den senaste tiden, det är inte att jag känner mig speciellt gammal, om du frågar skulle jag säga som 25. Det är mer psykiskt, man tänker 30 år fan vad gammalt. Men egentligen så är det ingenting. Det är nu livet börjar är det inte så :p


Denna vecka var vi ju lediga på nationaldagen, mysigt!


 


Hängde med familjen och min älskling!


I övrigt har jag jobbat och varit hemma, försökt att bli frisk!
Hörs snart! ♥

Tio månader som gifta idag!

 


Hej alla,


Det tog emot att gå upp idag, kolla ut! Men så kom jag på att idag är det tio månader sedan vi gifte oss och mitt humör blev direkt bra igen :) Jag satt och gick igenom bilderna igår. Fick tårar. Den lyckligaste dagen i mitt liv! Kan inte önskat mig ett finare bröllop! ♥ Inte heller en finare man! 
På väg in till kyrkan! ♥


Jag var så stressad kan inte ens beskriva, men det var det roligaste och finaste jag gjort!


Hörs peeps!

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR