So Fantastic!

Slut som artist..

 


Hej alla,


Denna vecka har jag kämpat mot min förkylning och som den krigare jag är arbetat på. Det är alltid bra för en arbetsgivare att ha en person som mig, jag ställer alltid upp, jag går alltid till jobbet. Helt sjukt, får ångest om jag inte går! Jag hatar att vara sjuk, såååå tråkigt. Fattar inte hur folk kan sitta hemma på bidrag. Skulle bli knäpp! Rik hemmafru? Ja tack, fattig socialbidragstagare, HELL NO! 


Att vara hemma när man är riktigt sjuk är en sak, jag är också människa. Det händer även mig ibland MEN det skall krävas mycket till. Just nu känner jag mig helt slut så gränsen är nära! 


A & O när man är sjuk... 


1. Glass i alla former/mängder! Helst Piggelin :P (Dagsintag 0)


2. Vila, sova och VILA (Dagsintag 00000000000000000)


3. Stöd av människor runt om kring en "tyck synd om mig syndromen" (Dagsintag 0)


Sååå nu skall jag äta en piggelin, vila, sen sova och tvinga min man att tycka synd om mig! HAHA! God natt... 

Skriv en kommentar

Namn
E-postadress
URL
Kommentar

Kommentarer till detta inlägg

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR