So Fantastic!

Trevlig helg alla :)

 

Hej alla!

 

Påsken var mysig, mycket åkande fram och tillbaka bara som det lätt blir när man har släkt på olika håll :) Kyrkan i fredags, mormor & morfar i lördags sedan mina svärföräldrar i söndags.

 Men nu är fredag äntligen här, så sååå efterlängtad!

 En trög vecka måste jag säga så riktigt skönt med helg! Lite stress då vi har fotografering inom snar framtid för försäljning av lägenheten, men spännande är det :)

 Haft nackspärr i en hel vecka så igår gick jag till en naprapat här i stan som knäckte hela skiten, känns bättre så otroligt tacksam för det. Hemskt att ha konstant ont!

 En kul grej jag gjorde denna vecka var att boka min biljett till London!!! Jag åker nästa helg! Såååååååååååååååååååååååååå nice! Längtat efter min Gudson och min kusin! ♥

Jag checkar ut med ett leende.. Hörs peeps!

 ♥När terrorn slår till.

 

 

Hej alla,

 

Jag vet inte hur jag skall börja detta inlägg.

Det händer nästan varje dag, terror runt om i världen. Men det är inte för än den är så nära som hundra meter bort som man verkligen inser hur hemskt det är. Skräcken som alla andra upplevt. Det blir så påtagligt. Så äkta. Jag vill att alla som läser detta tänker på dom avlidna och deras familj och ber att alla mår bra och kan överleva denna tragiska händelse.

Jag slutade 14:50 i fredags och brukar normalt alltid ta den vägen, men tur i oturen så var min man sjuk och jag åkte direkt hem. Tack Gud, tack min ängel.

En hemsk vecka som har passerat oss. Ett hemskt dåd som vi i fredags fick bevittna. Jag lider med dom drabbade, med hela Sverige. Mitt älskade Stockholm som nu inte längre är detsamma. Vi är starka och vi kommer inte låta terrorn övervinna men det tar tid. Tyvärr så märkte jag redan imorse en stor oro när jag klev på tåget. Människor som stirrar misstänksamt. Vi måste försöka att få bort det tänket. Att fortsätta leva i demokrati och att inte låta vår rädlsa vinna, för då vinner dom. Det är det dom vill, att vi skall vända oss mot varandra. Jag sitter och läser om ett dåd idag i Egypten, två kyrkor som blivit sprängda av isis, 100 döda.   Vad säger man... Jag finner inga ord för det här. Det är ren ondska.

Be för världen.

8 månader som gifta idag!

 

God morgon alla!

Idag är det exakt åtta månader sedan jag och min älskade man sa ja i kyrkan och blev till en! Jag är så otroligt tacksam och blir så glad när jag tänker tillbaka på den dagen, vår tid efter är den finaste och bästa tiden i mitt liv! Jag längtar till vår första bröllopsdag då vi är tillbaka i vackra Cascais! ♥

Kärlek till er alla ♥

King Kong och proteinpannkakor!

 

 

Hej alla,

Hur var helgen? Lovely va :) Själv har jag tränat, gått på bio och varit på visningar!

Fullt upp om man säger så! Jag tänker alltid att jag skall vila varje helg men man har så mycket att göra och tiden räcker inte till. Jag känner det, jag hinner inte med någonting! Jobba deltid vore något :p

Vi var och såg Kong Skull Island i lördags, mysigt men lite för varmt inne i biografen!

Filmen var bra :) men en film man ser en gång inte mer.

Se trailer här,

https://www.youtube.com/watch?v=e20Em3A4Nb0

Min älskling lagade goda proteinpannkakor till frukost igår, sååå gott :)

Älskar det här filtret haha, så gulligt!

Hörs peeps ♥

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR