So Fantastic!

Exploria & Maskerad!

 

 

God morgon alla där ute!

 

Helgen har varit fantastisk med både fest och palt men denna morgon var ej rolig, Stress & tågkaos. Inte det bästa sättet att starta sin måndagsmorgon på!

Lördag var det först kalas för min älskling Adrian på Exploria. Kan ärligt säga att det var riktigt bra! Dyrt som fan men bra och riktigt uppskattat av barnen. Dock kan jag säga att "restaurangen" SÖG. Så ett tips är att ta med sig något gott i väskan, finns inget i närheten heller så man blir hungrig..

Och inte att glömma, det var tre månader sedan jag och min albi gifte oss! Tiden FLYGER förbi och jag kan säga att jag aldrig varit så lycklig (inga onda ögon tack)! LOVE LIFE!

Efter kalas med TUSENTALS galna barn så åkte vi hem för att göra oss i ordning för feeestaaaa! Maskerad för första gången för mig, haha its true! Men skit kul att klä ut sig faktiskt! Temat var Fantom of the opera.

 

 

Hörs peeps <3
PANG.. Nu är deppen här!

 

 

 

 God morgon alla, eller är det?

Ja vi alla vet att det kommer, blasket under fötterna, frasiga fingrar som fryser och snöblandat regn som piskar i ansiktet men ändå är man lika sur och förvånad varje jävla år! Varför bor man här undrar jag denna morgon? Jag skulle nog inte vilja bo någon annan stans MEN denna årsperiod är FRUKTANSVÄRD och den får en verkligen att överväga att utvandra :)

Hade jag varit arbetslös hade jag varit såååå glad just nu, legat hemma och hört hur regn/snöblasket smattrat mot rutan.. aaaah livet! Druckit en varm kopp te... kollat på någon gammal serie... Meeen så är inte fallet haha!

Idag fyller min älskling Adrian 6 år! Helt sjukt hur snabbt tiden går! Så kalas blir det idag & det är alltid trevligt.

 

 

 Hörs sen peeps ♥

SÖK I DENNA BLOGG

LÄNKAR